Rally evenementen verzorgt luxe rally evenementen afgestemd op de wensen en doelstellingen van haar klanten; volledig op maat.

Eigenaar van Rally evenementen is Marc Bonnema. Je kunt bij Rally evenementen bijvoorbeeld terecht voor de organisatie van een jubileum, klantendag, bedrijfsuitjes, productlaunch, bedrijfsfeest, fundraising, netwerkevenement of een classic car rally.

Rally evenementen blog foto auto's

Rally Experience

Naast Rally evenementen is Marc ook betrokken bij Rally Experience. Met de experiences van Rally Experience is het voor iedereen mogelijk om op een zelf gekozen moment rally te gaan rijden. Op het moment van schrijven zijn er al 6 routes in Nederland uitgezet. Kijk voor meer informatie op www.rallyexperience.nl.

Touren in Limburg

Marc bruist van ideeën. Het leuke is dat hij altijd kansen ziet én durft om er mee aan de slag te gaan. Een leuk voorbeeld is het meest recente initiatief: www.toureninlimburg.nl. Dankzij een samenwerking tussen Kever Cabrio Rally, Rally Evenementen en Brasserie Nieuw Ehrenstein is het mogelijk om met een Kever Cabrio het adenbenemende Limburgse landschap te verkennen.

Samenwerking

Net als Twizz Marketing Support is Rally Evenement ook lid van Blizz Business Midden Limburg. Hierdoor is in eerste instantie ook het contact ontstaan. Rally Evenementen had de behoefte om de marketing activiteiten beter te structureren. Samen met Exprssive Marketing zijn we gestart met een strategie sessie om Rally Evenementen (met name online) beter zichtbaar te maken. Op basis van een website audit zijn we stap voor stap begonnen de website persoonlijker en duidelijker te maken. Hier wordt nog volop aan gewerkt, maar de eerste verbeteringen zijn al zichtbaar. De website is overigens ontwikkeld in WordPress.

Daarnaast zijn we op basis van een zoekwoordenonderzoek aan de slag gegaan met landingspagina’s. Een andere uitdaging voor Rally Evenementen is structureel zichtbaar zijn op social media. In eerste instantie hebben we er voor gekozen om actief te blijven (en actiever te worden) op LinkedIn, Facebook en Instagram. Door structureler te posten willen we de naamsbekendheid van Rally Evenementen vergroten. In een later stadium zullen we ook aan de slag gaan met adverteren op social kanalen.

Wil je meer weten over Rally Evenementen? Kijk dan vooral even op de website of neem gelijk telefonisch contact op: 085 – 301 83 06.