Over Twizz

Hi! Ik ben Dennis Pantekoek en heb Twizz Marketing Support in 2010 opgericht met als doel MKB bedrijven te helpen hun online marketing activiteiten op te zetten en/of te verbeteren.

Inmiddels heb ik als digital marketing consultant meer dan 60 bedrijven mogen helpen bij hun online activiteiten. Van het opzetten van een zakelijk social media account (Facebook/Instagram) tot en met het begeleiden naar een complexe omnichannel omgeving in Magento2 met vele koppelingen. Ik haal er veel plezier uit ondernemers op weg te helpen met hun online marketing activiteiten.

Heb ik zelf alle kennis in huis? Nee! Ik maak graag gebruik van mijn uitgebreide netwerk. Hierdoor ben ik het aanspreekpunt voor de ondernemer en zorg ervoor dat op de juiste momenten de juiste specialisten voor mijn klanten aan de slag gaan.

Naast mijn passie voor (online) marketing ben ik helemaal gek van voetbal. Ik heb zelf altijd gespeeld (veld en zaal) en ben jarenlang bestuurslid geweest bij VV Caesar. In 1998 heb ik voor het eerst een bezoek gebracht aan Manchester United. Sindsdien reis ik een aantal keer per seizoen af om een wedstrijd bij te wonen. Op www.man-utd-fan.nl lees je meer over deze passie.

Sinds 1 januari 2022 ben ik ook mede eigenaar van Owen Smith. Een lifestyle fashion label voor mannen. Ook hier kan ik mijn kennis en kunde ruimschoot kwijt: www.owensmith.nl.

Samen werken.
Samen sterk.

Wij werken samen met een uitgebreid netwerk aan partners die allemaal dezelfde kwaliteit van werken voorstaan en samen willen werken aan het succes van hun (gezamenlijke) klanten. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd op de juiste manier ondersteunen.

0
Social media campagnes
0
Webshop klanten
0
Nieuwsbrieven verstuurd