WordPress website

Een WordPress website is een website die gebouwd is via het Content Management Systeem (CMS) WordPress. WordPress is zogeheten ‘open source software’ die je kunt gebruiken om een website te bouwen. Uiteindelijk is WordPress niks meer dan een systeem dat het makkelijk maakt om een website te kunnen bouwen en onderhouden.

Het grootste voordeel van een WordPress website, is dat deze erg gebruiksvriendelijk is. Eventuele aanpassingen aan je website kun je gemakkelijk zelf doen. Zo kun je eenvoudig teksten en plaatjes toevoegen, waardoor je na het bouwen van je website ons niet voor alles hoeft in te schakelen.

Wat zijn de voordelen van een website gemaakt met WordPress?

WordPress biedt een aantal voordelen, waaronder:

  1. Gebruiksgemak: WordPress heeft een intuïtieve interface en is eenvoudig te gebruiken. Je kunt als gebruiker de website makkelijk beheren en de content aanpassen.
  2. Open source: Omdat WordPress open-source software is, kan iedereen de code bekijken, aanpassen en verbeteren. Dit betekent dat er een grote gemeenschap van ontwikkelaars en vrijwilligers constant werkt aan het verbeteren van WordPress en het creëren van nieuwe thema’s en plug-ins.
  3. Grote bibliotheek van thema’s en plug-ins: Er zijn duizenden gratis en premium thema’s en plug-ins beschikbaar, waarmee je het uiterlijk van je website kunt aanpassen en functionaliteit kunt toevoegen zoals contactformulieren, SEO-tools en nog veel meer.
  4. SEO-vriendelijk: WordPress is ontworpen met zoekmachines in gedachten en biedt diverse plug-ins en tools om de SEO (Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie) van je website te verbeteren.
  5. Makkelijk bij te werken: Het bijhouden van de nieuwste beveiligingsupdates en functieverbeteringen is eenvoudig met WordPress. Updates kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd met een enkele klik op de knop in het WordPress-dashboard.

Website maken

Voor het maken van een mooie, professionele website in WordPress ben je bij Twizz Marketing Support aan het juiste adres. Tijdens een intake gesprek bespreken jouw wensen en het doel van de website. Én we bespreken welk budget er voor de nieuwe website is.

Wij bouwen professionele websites die voldoen aan jouw wensen. Dankzij het gebruik van WordPress kun je eenvoudig zelf aanpassingen doen aan je website.

We hebben jarenlange ervaring met het maken en optimaliseren van websites, dus we denken graag met je mee.

Onze voordelen

Design op maat
We bespreken samen met jou de wensen voor je nieuwe website en zoeken samen een template uit. We kunnen al een eenvoudige website voor je maken vanaf € 499,- excl. BTW.

Zoekmachinevriendelijk
We zorgen er natuurlijk voor dat de nieuwe website zoekmachinevriendelijk is ingericht. Indien gewenst kunnen we ook de content van de website optimaliseren voor zoekmachines.

Responsive webdesign
Wij zorgen ervoor dat jouw website er op ieder device (laptop, tablet, telefoon) goed uitziet en gebruiksvriendelijk is.