1 oktober is de webshop www.bierbink.nl live gegaan.

Bierbink is een webshop voor echte bierliefhebbers. Als je op zoek bent naar een rijke selectie van smaakvolle, bijzondere bieren, dan ben je bij Bierbink aan het juiste adres. Door het uitgebreide assortiment dat regelmatig wordt uitgebreid, biedt deze webshop voor elk wat wils.

Gebouwd op Shopware6

De webshop is gebouwd op Shopware6, een van de meest geavanceerde e-commerce platforms van dit moment. Dit betekent een snelle, betrouwbare en veilige shopervaring voor klanten.

Een webshop voor elke bierliefhebber

Of je nu een liefhebber bent van een frisse pilsner, een donkere stout of een fruitige IPA, Bierbink heeft het allemaal. De bieren worden met zorg geselecteerd. Daarnaast wordt er voor gezorgd dat zowel de klassiekers als de nieuwste trends in de bierwereld in onze webshop te vinden zijn.

Twizz Marketing Support: Achter de Schermen van Bierbink’s Online Succes

Bierbink’s online aanwezigheid is versterkt door de expertise van Twizz Marketing Support. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van SEO, SEA, social media marketing en e-mail marketing, zorgen wij ervoor dat Bierbink zichtbaar is voor elke bierliefhebber op het internet. Onze strategieën en innovatieve aanpak hebben ervoor gezorgd dat onze bierliefhebbers ons gemakkelijk online kunnen vinden en blijven genieten van onze regelmatige updates en aanbiedingen.

Waarom kiezen voor Bierbink?

  1. Uitgebreid assortiment: Met regelmatige updates van ons aanbod, ben je altijd verzekerd van een diversiteit aan bieren.
  2. Snel en betrouwbaar: Dankzij het krachtige Shopware6 platform, geniet je van een vlotte navigatie en snelle laadtijden.
  3. Veilig betalen: Jouw veiligheid staat voorop. Met diverse betaalmethoden en een beveiligde omgeving kun je zonder zorgen je favoriete bieren bestellen.
  4. Deskundig advies: Heb je vragen of ben je op zoek naar aanbevelingen? Ons team van bierkenners staat voor je klaar!

Proost op Bierbink

Wij zijn trots op de webshop en de bijdrage die wij aan dit project mogen geven.