Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die jouw website bezoeken. De tool beschikt over een zeer overzichtelijk dashboard zodat je direct contact kunt opnemen met de meest waardevolle bezoekers van je website.

Je kunt dus direct aan de slag met geïnteresseerde leads. De leadgeneratie software van Leadinfo werkt voor jou!

GDPR compliant

Niet geheel onbelangrijk: Leadinfo is GDPR compliant. Leadinfo gebruikt het IP-adres van de bezoeker om daarbij bedrijfsgegevens te verkrijgen uit openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel.

Hoe werkt Leadinfo

Ontdek in 3 stappen hoe je kunt beginnen met het herkennen van zakelijke website bezoekers:

  1. Vraag een proefversie aan
    Je mag Leadinfo 14 dagen gratis testen.
  2. Installeer een stukje code op je website
    Vraag je websitebouwer om de tracking-code te installeren. Voor WordPress heeft Leadinfo zelfs een eigen plugin.
  3. Je herkent vanaf nu zakelijke bezoekers

De leadgeneratie software herkent de bedrijven die je website bezoeken door het IP adres te koppelen aan de uniek samengestelde database van Leadinfo. Vervolgens toont de software op een overzichtelijke wijze bedrijfsgegevens, e-mailadressen en LinkedIn profielen.

De software toont je precies welke pagina’s er bezocht zijn en voor hoelang. Aan alle bedrijven wordt automatisch een leadscore gekoppeld zodat je weer welke leads het meest interessant zijn. Komen bedrijven vaker op je website? Dan krijgen ze automatisch een hogere score.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in leadinfo? Twizz Marketing Support is partner van Leadinfo. Aanvragen is heel makkelijk en je kunt binnen 1 werkdag aan de slag met deze leadgeneratie software.