Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt er voor dat je online beter gevonden wordt met je website of webshop.

SEO (Seach Engine Optimization) is een belangrijk onderdeel bij het genereren van bezoekers voor je website. Het betreft hier bezoekers die organisch via een zoekmachine als Google naar je website komen. Niet te verwarren met SEA (Search Engine Advertising) waarbij je betaalt voor een hoge positie in Google.

Eigenlijk is SEO het continu optimaliseren van je website met als doel beter gevonden te worden in de onbetaalde zoekresultaten van zoekmachines.

Simpel uitgelicht bestaat SEO uit drie elementen:

  • Techniek
  • Content
  • Linkbuilding

Techniek

Voordat we starten met zoekmachine optimalisatie maken we altijd een website scan. Deze scan geeft inzicht in de technische verbeterpunten van de website. Denk hierbij een correctie techniek, snelheid, veiligheid, toepassing van meta data (meta title en meta description), backlinks, foutmeldingen in code.

Content

Content is king. De zoekmachines vinden goede, unieke content tegenwoordig belangrijker dan techniek. Gebruik een zoekwoordenanalyse om te bepalen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf. De content dient hierop aangepast te worden. Dit kan ook betekenen dat je hier een specifieke plaats of region in opneemt om snelle resultaten te behalen.

Linkbuilding

Linkdbuilding is nog steeds een belangrijk onderdeel binnen SEO optimalistie. Met linkbuilden verbeter je zowel de interne als extere linkstructuur van je website. Hierbij is de externe linkbuilding het belangrijkste, maar ook het meest complexe. Je hebt namelijk links nodig van soortgelijke websites met een goede reputatie. Met gastblogs en persberichten zorg je ook voor waardevolle externe links naar je website.

Waarom Twizz?

  • Korte lijnen
  • Duidelijke rapportages
  • Ervaring in diverse branches

Meer weten?

Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie (SEO) en wat Twizz Marketing Support hierin voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een gratis en vrijblijvende quick scan van jouw website aan.