Websites en webshops

Wij helpen bedrijven met het opzetten, ontwikkelen en onderhouden van websites en webshops.

WordPress.

Voor het maken van een professionele website ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn ontzettend veel webdesign mogelijkheden. Veel bedrijven hebben geen complexe website nodig. Een complete website met één of meerdere pagina’s is vaak al meer dan voldoende. Om deze sites te maken voor onze klanten maken we gebruik van WordPress.

Concrete5.

Is er behoefte aan een uitgebreide, complexe website? Al dan niet met (api) koppelingen naar andere systemen? Dan werken we samen met Websignaal. Websignaal is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen en gebruikt hiervoor Concrete5 als Content Management Systeem. Wij houden voor jou de regie en schakelen met Websignaal als technische bouwers van de online oplossing. Het design kunnen wij voor je verzorgen, maar dit mag je ook door een derde partij laten uitvoeren.

Webshops.

Een van onze expertises is webshops. Wij ondersteunen verschillende bedrijven in Limburg met hun webshop. Samen met Websignaal kunnen we zorgdragen voor de technische ontwikkeling van webshops in Shopware6 en Magento2. Daarnaast worden wij veel ingeschakeld als projectmanager. We fungeren dan als aanspreekpunt voor onze klant met bijvoorbeeld de webbouwer, het online marketing bureau en zijn sparring partner op het gebied van online marketing en groei.