Branding & Identity

Branding als basis voor je merk.

Logo ontwerpen.

Een logo is een van de belangrijkste huisstijlelementen die zorgen dat je merk of bedrijf goed te herkennen is. Het logo is vaak een onderdeel van een complete huisstijl van een bedrijf. Of je nu een logo nodig hebt voor een bedrijf wat je nog moet starten, of je wil een bestaand logo restylen, samen met onze designers ontwerpen wij graag het nieuwe logo voor je merk of bedrijf.

Huisstijl.

Hou jouw merk eruit ziet op je website, je visitekaartjes, je mailings en andere (online) communicatiemiddelen wordt bepaald door je huisstijl. De huisstijl is meer dan alleen je logo. Een complete huisstijl bestaat uit verschillende elementen: naam, logo, kleurstelling, typografie, beeldtaal, fotografiestijl, tone of voice. Wij adviseren om deze verschillende huisstijlelementen vast te leggen in een huisstijlhandboek.

Huisstijl
Drukwerk

Drukwerk.

Heb je behoefte aan drukwerk? Flyers, visitekaartjes, raamstickers, posters etc? Onze designers zorgen voor de ontwerpen in jouw huisstijl. Samen met jou kunnen we kijken naar een lokale of online drukker.

Reclame campagnes.

Er zijn natuurlijk verschillende redenen waarom je een reclamecampagne in kan zetten. Het exacte doel van een campagne kan zeer verschillend zijn, maar doorgaans wil je een doelgroep activeren. Door middel van creatieve, effectieve en (bij voorkeur) meetbare campagnes kun je jouw doelen (en je doelgroep) bereiken. Wij helpen je graag van A tot Z bij het opzetten van je reclamecampagne. Van de campagne basis (strategie), tot het design van de verschillende middelen tot de inkoop van media.